AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormana bakmak

Kahve falında ormana bakmak

Kahve falında ormana bakmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, aradaki buzları eriteceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ormana bakmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kafanızda olan veya uzun vadeli bir hedefiniz daha ulaşılabilir bir hal alıyor.

Kahve falında ormana bakmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir orman görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında orman satın almak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında orman meyveleri görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, yeni iş kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında karlı orman görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında ormanda yeşillik görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında orman ve hayvan görmek umutlarının çoğalacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda fil görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir