AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı orman görmek

Kahve falında karlı orman görmek

Kahve falında karlı orman görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında karlı orman gördüyseniz:

  • İşinize karışan kişiler moralinizi bozabilir.

Kahve falında karlı orman görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına inanılır.

Kahve falında ormanda kar görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormana kar yağdığını görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ormanda birini aramak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, afiyette olacağına delalettir.

Kahve falında ormanda avlanmak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ormanın üstünde uçmak kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orman meyvesi yemek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, borçlarının hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ormana görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir