AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormana gitmek

Kahve falında ormana gitmek

Kahve falında ormana gitmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, başarısızlıklara düşeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ormana gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların aciliyeti veya önemi konusunda ikna etmek ya da uyarmak istediğiniz kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ormana gitmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, mutluluğunu çoğaltacağına delalet eder.

Kahve falında ormanda hayvan otlatmak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalettir.

Kahve falında ormanda oturmak fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına işaret eder.

Kahve falında ormana görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında ormanlık görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında orman ve nehir görmek hayırlı işe, kazancını iki kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında ormanın içinde olmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına inanılır.

Kahve falında ormanda yürüdüğünü görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir