AnaSayfa / Genel / Kahve falında el örgüsü yelek görmek

Kahve falında el örgüsü yelek görmek

Kahve falında el örgüsü yelek görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında el örgüsü yelek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, maddi durumunuz veya yapılacak anlaşmalar açısından gerçekten önemli zamanlardasınız.

Kahve falında el örgüsü yelek görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında örgü yelek görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz örgü yelek görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örgü yelek örmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örgü bebek yeleği görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, işlerinin baltalanacağına delalettir.

Kahve falında örgü yelek almak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el örgüsü çanta görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el örgüsü görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir