AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım dantel görmek

Kahve falında yarım dantel görmek

Kahve falında yarım dantel görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, onu isyan noktasına getireceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, nefsine uyacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında yarım dantel gördüyseniz:

  • Artık daha fazla ciddiye alındığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında yarım dantel görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yarımlık altın görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım ayva görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında insanı yarım görmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, yüzün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında yarım elma görmek rızkının bollaşacağına, sahip olacağı malın faazlalığına delalet eder.

Kahve falında yarım armut görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarım sakal görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım elma yemek canını ve malını hiçe sayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir