AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek emzirmek

Kahve falında ördek emzirmek

Kahve falında ördek emzirmek işinden geri kalacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, haberler alacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında ördek emzirmek gördüyseniz:

  • Şartlar veya koşullar değişiyor.

Kahve falında ördek emzirmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine yorulur.

Kahve falında uçan beyaz ördek görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek bulmak sevgisinin artacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ördeğin konuştuğunu görmek yeni bir makama sahip olunacağına, sorunlarının birken beş olacağına alamet eder.

Kahve falında ördek öldürmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak işlerinin çok iyi olacağına, kötü halin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördeklere yem vermek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ördek yumurtası yemek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir