AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek hediye almak

Kahve falında ördek hediye almak

Kahve falında ördek hediye almak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında ördek hediye almak gördüyseniz:

  • Kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında ördek hediye almak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ördek görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş ördek görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ördek ayağı görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında ördek yumurtası görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek ve yavrularını görmek değer göreceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına yorulur.

Kahve falında ördek doğurmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına inanılır.

Kahve falında ördeklere ekmek atmak malının ve kazancının tam olacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir