AnaSayfa / Genel / Kahve falında öpüştükten sonra kusmak

Kahve falında öpüştükten sonra kusmak

Kahve falında öpüştükten sonra kusmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, özel hayatının renkleneceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında öpüştükten sonra kusmak gördüyseniz:

  • Sebepsi yere sinirlenmeniz, herşeye kızmanız mümkündür.

Kahve falında öpüştükten sonra kusmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğünü ve sonra dirildiğini görmek yepyeni biri haline geleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Kahve falında çanta kaybedip sonra bulmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında öldükten sonra yaşadığını görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında önce ölüp sonra dirilmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, konforundan da ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur sonrası güneş görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ölüp sonra dirildiğini görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir