AnaSayfa / Genel / Kahve falında önemli birinin mezarını görmek

Kahve falında önemli birinin mezarını görmek

Kahve falında önemli birinin mezarını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, yetim sevindireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, herkes tarafından saygı göreceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, dünya mallarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında önemli birinin mezarını gördüyseniz:

  • Bazı hareketleriniz size ait olmayan sorumlulukları üstlenmenize neden olabilir ya da otorite rolüne soyunmanız nedeniyle bazı alanlarda önünüze engeller çıkartmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında önemli birinin mezarını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında önemli birini görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında önemli insanlar görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında önemli devlet adamı görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında önemli bir devlet adamı görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında önemli birini öldürmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, zafer elde edileceğine yorulur.

Kahve falında önemli bir zat görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında önemli evrak görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir