AnaSayfa / Genel / Kahve falında onbir sayısını görmek

Kahve falında onbir sayısını görmek

Kahve falında onbir sayısını görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, her daim bereketli işler yapacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında onbir sayısını gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Kahve falında ondalık sayı görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Kahve falında onbir sayısını görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında onbir görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine inanılır.

Kahve falında ondokuz görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda ördek görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında çok sayıda oda görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda siyah yılan görmek rakiplerini mağlup edeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda örümcek görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir