AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön alt diş görmek

Kahve falında ön alt diş görmek

Kahve falında ön alt diş görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ön alt diş gördüyseniz:

  • Katılımcı kişiliğiniz gelecekte size faydası olabilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ön alt diş görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, evlenme yolunda adım atacağına inanılır.

Kahve falında ön üst diş görmek daha bir sevileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ön dişleri ayrık görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ön dişlerin olmadığını görmek yanlış işlere girileceğine, sorumlu tutacağına inanılır.

Kahve falında ön dişleri çekmek rahat bir hayata kavuşacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Kahve falında ön dişleri çıkarmak kazancının günden güne düşeceğine, çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ön diş çekmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir