AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü yeşillik içinde görmek

Kahve falında ölüyü yeşillik içinde görmek

Kahve falında ölüyü yeşillik içinde görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yokluk çekeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yeşillik içinde gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Kahve falında ölüyü yeşillik içinde görmek hayırlı kapılar açılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşillikler içinde yol görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillikler içinde kuran okumak amacına ulaşabileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında saksı içinde yeşillik görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde olmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik içinde bahçe görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde yeşil ağaç görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşiller içinde olmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir