AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerin içinde olmak

Kahve falında ölülerin içinde olmak

Kahve falında ölülerin içinde olmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, güç kaybedeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölülerin içinde olmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyü su içinde görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini beyazlar içinde görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün suyun içinde görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü kan içinde görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini suyun içinde görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü beyazlar içinde görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kanlar içinde görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü suyun içinde görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, halinin iyi olduğuna alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir