AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kovmak

Kahve falında ölüyü kovmak

Kahve falında ölüyü kovmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, üzüntülerin daha da artacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kovmak gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir ilişki başarılarınızı daha da parlak hale getirebilir.

Kahve falında ölüyü kovmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç harfli kovmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, imkânlarının da genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında evinden kovmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına yorulur.

Kahve falında güvercin kovmak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanı kovmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıdan kovmak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Kahve falında evden insan kovmak işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında karısını kovmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir