AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç harfli kovmak

Kahve falında üç harfli kovmak

Kahve falında üç harfli kovmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, evini ve ailesini unutacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında üç harfli kovmak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki orta yaşlı bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında üç harfli kovmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ha harfini görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Kahve falında kaf harfini görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalettir.

Kahve falında üç harflilerin varlığını hissetmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işarettir.

Kahve falında mim harfi görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret eder.

Kahve falında ebced harfleri görmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda harf görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli üç harfli görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir