AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıdan kovmak

Kahve falında kapıdan kovmak

Kahve falında kapıdan kovmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, beklediklerini duyacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıdan kovmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Kahve falında kapıdan kovmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıdan birini kovmak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında besmele çekerek şeytanı kovmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini kovmak dolandırılacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında babayı evden kovmak her şeyin iyiye doğru gideceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını kovmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, yeni kısmetlere nail olacağına yorulur.

Kahve falında kaynanayı evden kovmak kafasının sakinleşeceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında evden adam kovmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir