Kahve falında karısını kovmak

Kahve falında karısını kovmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, ettiği zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında karısını kovmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Kahve falında karısını kovmak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden kedi kovmak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında düşman kovmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, isteklerinin erteleneceğine inanılır.

Kahve falında birilerini kovmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, mal edineceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi kovduğunu görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işarettir.

Kahve falında misafirleri kovmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evden adam kovmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kocasını kovmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir