AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyilerden birini görmek

Kahve falında iyilerden birini görmek

Kahve falında iyilerden birini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, gereken sabrı göstereceğine yorulur.

Kahve falında iyilerden birini gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Kahve falında iyi huylu yılan görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini iyi görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek planlarının gerçekleşeceğine, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında iyi bir iş sahibi olmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalettir.

Kahve falında hasta olup iyileştiğini görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyi görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında hastalığı iyileştirmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında iyi bir okul kazanmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir