AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü havuzda görmek

Kahve falında ölüyü havuzda görmek

Kahve falında ölüyü havuzda görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, olumsuz haberler alacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü havuzda gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Kahve falında ölüyü havuzda görmek zararın gittikçe daha da artacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin havuzda boğulduğunu görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda mavi su görmek karalar bağlayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda kadınlarla yüzmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetle havuzda yüzmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir