AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini cezaevinde görmek

Kahve falında birini cezaevinde görmek

Kahve falında birini cezaevinde görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini cezaevinde gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin teklif, yorum veya önerileri sizi tatmin etmeyebilir ya da mantıklı bulmayabilirsiniz.

Kahve falında cezaevinde olan birinin çıktığını görmek dünya malı elde edeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında cezaevini girmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında cezaevi gardiyan görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevini gezmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında cezaevinden çıkmak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında birinin cezaevinden çıktığını görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında kendini cezaevine girdiğini görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevine gireceğini duymak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir