AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini canlı görmek

Kahve falında ölü birini canlı görmek

Kahve falında ölü birini canlı görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini canlı gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Kahve falında ölü bir akrabayı canlı görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü adamı canlı görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü akrabayı canlı görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ve canlı yılan görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yarardan çok zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında ölü yakınını canlı görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında ölü annesini canlı görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir