AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle yan yana yatmak

Kahve falında biriyle yan yana yatmak

Kahve falında biriyle yan yana yatmak geçim kaygısı duymayacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kimse ile tartışmayacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle yan yana yatmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Kahve falında yan yana yatmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına yorulur.

Kahve falında bir erkek yan yana yatmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, onun zamanını çalacağına inanılır.

Kahve falında erkekle yan yana yatmak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarılarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yan yana yatmak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle yan yana yatmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yatmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir