AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle yan yana yatmak

Kahve falında bir erkekle yan yana yatmak

Kahve falında bir erkekle yan yana yatmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle yan yana yatmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek oyunlar önemsediğiniz veya iş birliği içine girmek istediğiniz kişilerin ya da kurumların dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir erkekle yan yana yatmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalettir.

Kahve falında erkekle yan yana yatmak az maliyetle ticarete atılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek yan yana yatmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hiç istemediği işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yatmak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle yan yana yatmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerin de yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yan yana yatmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir