AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle yan yana yatmak

Kahve falında sevgiliyle yan yana yatmak

Kahve falında sevgiliyle yan yana yatmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yatmak gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yatmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yan yana yatmak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına delalettir.

Kahve falında biriyle yan yana yatmak de zenginliğe kavuşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle yan yana yatmak büyük bir parasızlık yaşanacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle yan yana yatmak çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek yan yana yatmak fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir