AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle temizlik yapmak

Kahve falında ölüyle temizlik yapmak

Kahve falında ölüyle temizlik yapmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, gün sayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Kahve falında ölüyle temizlik yapmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında okulda temizlik yapmak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında toz almak temizlik yapmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına temizlik yapmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında banyoda temizlik yapmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında bahçe temizliği yapmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çok zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mutfakta temizlik yapmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, eline geçen paraları tutamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir