AnaSayfa / Genel / Kahve falında köy ekmeği yapmak

Kahve falında köy ekmeği yapmak

Kahve falında köy ekmeği yapmak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köy ekmeği yapmak gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında köy ekmeği yapmak yeni yollara girileceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında köy ekmeği almak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında sıcak köy ekmeği görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında köy ekmeği yemek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köy ekmeği görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köy ekmeği yediğini görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köy ekmek görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köye ev yapmak alacaklarını tahsil edeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir