AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı ekmek yapmak

Kahve falında yağlı ekmek yapmak

Kahve falında yağlı ekmek yapmak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, kazancının daha da artacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yağlı ekmek yapmak işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında yağlı ekmek yemek görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ görmek Allah’ın yolundan gideceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına inanılır.

Kahve falında yağlanmış ekmek görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet eder.

Kahve falında yağlı ekmek yediğini görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı ekmek almak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Kahve falında ekmeğe yağ görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, elin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir