AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahinli ekmek yapmak

Kahve falında tahinli ekmek yapmak

Kahve falında tahinli ekmek yapmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dertleri biteceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine inanılır.

Kahve falında tahinli ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında tahinli ekmek yapmak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında tahinli çörek yemek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi alamet etmektedir.

Kahve falında tahin helvası yemek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında tahin helva yemek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında tahin pekmez yediğini görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında tahin yediğini görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez tahin görmek hobilerine eğileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahin helva görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir