AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle balık yemek

Kahve falında ölüyle balık yemek

Kahve falında ölüyle balık yemek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle balık yemek gördüyseniz:

  • Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor.

Kahve falında ölü balık yemek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle balık yemek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ve diri balık görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü süs balığı görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü japon balığı görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye balık vermek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü balık tutmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işarettir.

Kahve falında ölü yılan balığı görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir