AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye balık vermek

Kahve falında ölüye balık vermek

Kahve falında ölüye balık vermek kasasının ağırlaşacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye balık vermek gördüyseniz:

  • Hırslı yaklaşımlarınızın olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında ölü balık yemek her işinde iyilikle karşılaşacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü siyah balık görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder.

Kahve falında ölü balık kafası görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü süs balığı görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü köpek balığı görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ölü balık görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü balık avlamak ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir