AnaSayfa / Genel / Kahve falında avcılık yapmak

Kahve falında avcılık yapmak

Kahve falında avcılık yapmak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avcılık yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında avcılık yapmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avcı görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında balık avcısı görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında avcı olmak hayatının da zorlaşacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında avcı yeleği görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında avcı köpeği görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıya çiş yapmak çok büyük kısmetler kazanacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

Kahve falında duvara boya yapmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir