Kahve falında avcı köpeği görmek

Kahve falında avcı köpeği görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok büyük destek vereceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, nahoş sözler işiteceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kötü haberler alınacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avcı köpeği gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında avcı köpeği görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık avcısı görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında avcı olmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında avcı görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında avcılık yapmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Kahve falında avcı yeleği görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında köpek mezarı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işarettir.

Kahve falında civciv ve köpek görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top