AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yemek vermek

Kahve falında ölüye yemek vermek

Kahve falında ölüye yemek vermek umutlarını kaybedeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölüye yemek vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda, hızla söz verme veya bazı olayların altından kalkabileceğiniz konusunda anlaşma eğiliminiz olsa da, bir süre sonra sözlerinizin arkasında duramayacağınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında ölüyle et yemek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün evinde yemek yemek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında ölülere yemek hazırlamak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye yemek yapmak sorunlarını gidereceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden ekmek yemek işlerinin yaver gideceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yemek istediğini görmek sorunların ve engellerin biteceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine yemek hazırlamak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birine yemek yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir