AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta büyük tuvaletini yapmak

Kahve falında yatakta büyük tuvaletini yapmak

Kahve falında yatakta büyük tuvaletini yapmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta büyük tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında yatağa büyük tuvaletini yapmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta büyük tuvaletini yapmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağa tuvaletini yapmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağına büyük abdestini yapmak yaşadığı zorluğun biteceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağa büyük abdestini yapmak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa büyük abdest yapmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, beklenen mirasın alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağına büyük abdest yapmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yapmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, dertlerin dermanının bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir