AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yaslanmak

Kahve falında ölüye yaslanmak

Kahve falında ölüye yaslanmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ölüye yaslanmak gördüyseniz:

  • Zamanı geldiğinde bunu zaten bileceksiniz.

Kahve falında ölüye yaslanmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye yasin okumak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün başında yasin okumak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birine yasin okumak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, işlerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yeni kısmetlere nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasin okunduğunu duymak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet eder.

Kahve falında yasli bir adamla iliskiye girmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, günahların af olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasin okuyamamak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir