AnaSayfa / Genel / Kahve falında av görmek

Kahve falında av görmek

Kahve falında av görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında av gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında tüfekle ava gitmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında av yapmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına yorulur.

Kahve falında avlanan aslan görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında av yaptığını görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında keklik avına gitmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah av köpeği görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında avusturyaya gitmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına işarettir.

Kahve falında balık avına gitmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir