AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye dolma vermek

Kahve falında ölüye dolma vermek

Kahve falında ölüye dolma vermek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hafifleyeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye dolma vermek gördüyseniz:

  • Konu her neyse, bir de, kendi koşullarınızı oluşturup, kendi isteklerinize göre şekillendirmeyi deneyin.

Kahve falında ölüye dolma vermek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadayıf dolması görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolmalık biber görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan dolması görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında dolma biber almak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana dolması sarmak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında sarma dolma yemek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında incir dolması görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir