AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadayıf dolması görmek

Kahve falında kadayıf dolması görmek

Kahve falında kadayıf dolması görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kadayıf dolması gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar zorlarsanız zorlayın, elde edeceğiniz şey durumun el verdiği kadardır.

Kahve falında kadayıf dolması yemek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadayıf dolması görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tepside kadayıf görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kadayıf tatlısı yapmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kadayıf tatlısı yediğini görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına delalet eder.

Kahve falında kadayıf yemek görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel kadayıf yapmak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında tatlı kadayıf yemek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir