AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla kaçmak

Kahve falında atla kaçmak

Kahve falında atla kaçmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, daha zengin hale geleceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atla kaçmak gördüyseniz:

  • Yardım alamasanız da istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Kahve falında attan korkup kaçmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında atla kaçmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Kahve falında siyah attan kaçmak kısmetinin de açılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz attan kaçmak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında attan kaçmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında atlayarak kaçmak hayırlı kararlar alacağına, elindekileri de alıp götüreceğine yorulur.

Kahve falında at arabasından kaçmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında atlardan kaçmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir