AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı sürtmek

Kahve falında arabayı sürtmek

Kahve falında arabayı sürtmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı sürtmek gördüyseniz:

  • Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında araba sürdüğü görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun araba sürdüğünü görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sürekli tartışacağına delalettir.

Kahve falında başkasının araba sürdüğünü görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının araba sürdüğünü görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin araba sürdüğünü görmek geçim derdine gireceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında araba sürdürmek çocuklar gibi şen olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında babanın araba sürdüğünü görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında araba sürdüğümü görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir