AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin evini temizlemek

Kahve falında tanıdık birinin evini temizlemek

Kahve falında tanıdık birinin evini temizlemek parasının pul, malının da hiç olacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birinin evini temizlemek gördüyseniz:

  • Süregelen duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.

Kahve falında tanıdık birinin evini temizlemek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığının evine girmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı birinin evine girmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin evini görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin evine gitmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin evine gitmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birinin evinin yandığını görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin evinin yandığını görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir