AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin evini temizlemek

Kahve falında ölü birinin evini temizlemek

Kahve falında ölü birinin evini temizlemek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, gerekirse özür dileneceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin evini temizlemek gördüyseniz:

  • İşinizi, maddi durumunuzu veya iş birliklerinizi ilgilendiren değişiklikler ilerlemenize katkı sağlayabilir.

Kahve falında ölünün evini temizlemek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin evini temizlemek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin evini temizlemek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi evini temizlemek bilmek istediklerini öğreneceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında komşu evini temizlemek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulur.

Kahve falında evin duvarlarını temizlemek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını evini temizlemek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kayınvalidenin evini temizlemek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir