AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlı süvari görmek

Kahve falında atlı süvari görmek

Kahve falında atlı süvari görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında atlı süvari gördüyseniz:

  • Borçlarınızı tahsil edebilir veya kapatabilirsiniz.

Kahve falında atlı süvari görmek sorunlarının azalacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında süvari görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında at ve at yavrusu görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına delalettir.

Kahve falında at arabasını görmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüfekle atış yapmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan beyaz at görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, huzurunun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında üç ayaklı at görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir