AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü takım elbiseli görmek

Kahve falında ölüyü takım elbiseli görmek

Kahve falında ölüyü takım elbiseli görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü takım elbiseli gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında ölü insanı takım elbiseli görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü takım elbiseli görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü takım elbiseyle görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini takım elbiseli görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli takım elbise görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini beyaz takım elbiseyle görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takım elbise çalmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı takım elbise giymek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir