AnaSayfa / Genel / Kahve falında atletli erkek görmek

Kahve falında atletli erkek görmek

Kahve falında atletli erkek görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sürekli bağırıp çağıracağına tabir olunur.

Kahve falında atletli erkek gördüyseniz:

  • Kendi araştırmalarınız doğruyu görmenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında erkek atleti giymek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında atletli erkek görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz erkek atleti görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeği atletle görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek atleti görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında atlet almak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın atleti görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz atlet giymek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kendisini işine vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir