Kahve falında olumsuz haber almak

Kahve falında olumsuz haber almak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olumsuz haber almak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğini, maddi manevi veya fiziksel anlamda geri dönüşler aldığınızda daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında olumsuz haber almak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında olumsuz cevap almak sevdikleri ile birlikte olacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evlilik haberini almak yeni bir alışkanlık edinileceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında annenin öldü haberini almak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında haber beklemek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında ölüm haberini duymak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden haber almak böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü haberi vermek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top