AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüme terk edilmek

Kahve falında ölüme terk edilmek

Kahve falında ölüme terk edilmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüme terk edilmek gördüyseniz:

  • Çok üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında ölüme terk edilmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birini ölüme terk etmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında eşinin evi terk ettiğini görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namazı terk ettiğini görmek büyük başarılar elde edeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın terk ettiğini görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinden terk edilmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına yorulur.

Kahve falında terk edilen bebek görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir