Kahve falında babanın terk ettiğini görmek

Kahve falında babanın terk ettiğini görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında babanın terk ettiğini gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da hareket ettiğiniz kişilerin gizli planları olabilir.

Kahve falında babanın terk ettiğini görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin terk ettiğini görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin terk ettiğini görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kazancının epey düşeceğine delalet eder.

Kahve falında anne tarafından terk edilmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edildiğini görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işaret eder.

Kahve falında kocanın terk ettiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında eşinin terk ettiğini görmek tabiri caizse can bulacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir