AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüme hazırlık yapmak

Kahve falında ölüme hazırlık yapmak

Kahve falında ölüme hazırlık yapmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüme hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizin için özel bir kişiyle yapacağınız planlar duygusal anlamda ilişkiyi derinleştirebilir.

Kahve falında ölüm hazırlığı yapmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm için hazırlık yapmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüme hazırlık yapmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalettir.

Kahve falında bayram için hazırlık yapmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlenme hazırlığı yapmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında nikah hazırlıkları yapmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze hazırlığı yapmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatil hazırlığı yapmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yeni malların alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir