AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm için hazırlık yapmak

Kahve falında ölüm için hazırlık yapmak

Kahve falında ölüm için hazırlık yapmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölüm için hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Kahve falında ölüm hazırlığı yapmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm için hazırlık yapmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölüme hazırlık yapmak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik için hazırlık yapmak insanları kıracağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum hazırlığı yapmak ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para rivayet eder.

Kahve falında yol hazırlığı yapmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında misafire hazırlık yapmak ailesinin de büyük olacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek için hazırlık yapmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir